آلبرکامو در افسانۀ سیزیف نوشت:هیچ عشقی اصیل نیست،مگر آن عشقی که استثنایی و کوتاه مدت باشد.»

وقتی اولین بار این جمله را خواندم گنجشکک ِ دردانۀ تو بودم، بالهایم را جمع کرده بودم و چمباتمه زده بودم وسط قلبت. وقتی برای اولین بار تمام ِ یک قلب ِ عزیز را به تصرف درآورده بودم، با دیدن ِ کلمۀ کوتاه مدت» لجم گرفت. این نویسنده های دوزاری اصلا کی باشند که بخواهند برای ِمالکیت ِ ارزشمند ِ من مدت تعیین کنند؟ همان لحظه مداد را برداشتم و کلمۀ مشمئزکنندۀ کوتاه مدت» را آنقدر سیاه کردم که مدادم یکهو وسط صفحۀ بعدی فرود آمد

اما حالا که یک سال گذشته، حالا که شانه هایم از به دوش کشیدن ِ بار یک عشق ِ غیر اصیل درد می کنند، حالا که جای خالی یک کلمۀ مشمئزکننده کتاب ِ عزیزم را از ریخت و قیافه انداخته است،حالا که میبینم بالهایم را جایی جمع کرده ام که مدتهاست دیگر خانۀ من نیست ، حالا آه. حالا دیگر چه دارم که بگویم؟

+ وبلاگ عزیزم. دوستت دارم اما انگار تو هم خانۀ من نیستی. هیچوقت نبوده ای. مثل تمام ِ چیزها و آدمهایی که با تمام ِ قلبم دوستشان داشتم اما تمام ِ سهمم از داشتنشان، هیچ بود

دو طرز اصلی برای خرید رهروان جعلی

به احترام ِ تمام دوست داشتنی هایی که هیچوقت به ما تعلق نداشتند.

«درمانده ی از درمان گریزان»ی که من باشم.

ِ ,تمام ,حالا ,یک ,کلمۀ ,بار ,تمام ِ ,حالا که ,اولین بار ,خانۀ من ,کوتاه مدت»

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سازنده دستگاه قطعه شویی و سیلندر شویی و موتور شویی سبک ، نیمه سنگین و فوق سنگین وبلاگ آخرین آخبار هتل های تهران کتاب جامع آزمون صلاحیت بالینی رایگان و به روز سئو ماز تانگوی چند نفره خریدکن وکالت همه چیز در مورد آشپزی و روش پخت غذا saffture