تنها فرزند خانواده بودم و همیشه هرچه مال من بود،مال من بود».آنقدر که حتی گاهی به خیالم،تاب تقسیم مهر مادری را با فرزند دیگر نمی آوردم.اما وقتی شانه ام دردهایت را طاقت نیاورد و برایت عاجزانه در شخص دیگری به دنبال مرهم گشتم،فهمیدم که عاشق شده ام.

مادر یک عمر برایم از ثواب گریه برای مصائب ائمه گفت و من یک عمر،کباب ِ اشک و آه ِ دردهای شخصی شدم،اما وقتی یک شب در میان جمع بغضم برای یک درد بیگانه ترکید، فهمیدم که عاشق شده ام.

کاشف شدم و در صورتی که نه چندان جذاب» می خواندیش،زیباترین لبها را یافتم. شاعر شدم و تمام دوستت دارم هایی که از چشمانت قایم کردم،وزن و ردیف و قافیه شد.

تو دیگری را آنیمای خود خواندی. تو پشت پلکهای بسته ات شاملو»ی گل کو»ی دیگر شدی و من عاشقانه هایم را برای باد خواندم. و پس از هر سطرش صدایم لرزید.و درد کشیدم، اما به خودم برای بی درمان ماندن دردهای تو لعنت فرستادم

می دانی؟ خوبی ِ بدساخته شدن ِ دنیا و فاصلۀ زجر آور میان ِ آدمهای تنهایی که می توانند یکدیگر را خوشبخت کنند، چیزی جز آندوست دارم الان بغلت کنم»هایی که بقول خودت از سر تنهایی تحویلم میدهی، نیست. چیزی جز آن یک جفت بالی که بعد از شنیدنش روی کتف هایم سبز می شوند نیست. خوبی ِ دنیای بیرحمی که دارد پدر هردویمان را درمی آورد چیزی جز وجود تو» نیست. و تو برای چشم پوشی از تمام بیرحمی ها و پدرسوختگی هایش، کافی هستی

این اولین بار است که جایی جسورانه می نویسم عاشق شده ام.» نشان به آن نشانی کههر آدمی، مسئول تک تک چیزهاییست که می نویسد.»

دو طرز اصلی برای خرید رهروان جعلی

به احترام ِ تمام دوست داشتنی هایی که هیچوقت به ما تعلق نداشتند.

«درمانده ی از درمان گریزان»ی که من باشم.

ِ ,یک ,تو ,ام ,چیزی ,عاشق ,شده ام ,چیزی جز ,و من ,شدم و ,خوبی ِ

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ساخت بازی با اسکرچ U just know everything boomrun نگرش مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی پشت ابرهای سیاه :) آسانسور مجله من من حائل آهنگ های قدیمی خاطره انگیز